Biatorbágy alapozó felmérése

Kezdő dátum2019. június 8. 7:50
Befejezés2019. június 8. 21:00
HelyBiatorbágy, Dózsa György út 8.

[English: Biatorbagy mapping party. Contact us if you need an English description.]

Várunk mindenkit szezonnyitó terepi összejövetelünkre Biatorbágyon, hogy szabad levegőn sétálva együtt bővítsük az OpenStreetMap térképet miközben építjük a csapatot is. A találkozó hasonlít korábbi felméréseinkhez (Nyergesújfalu, Lábatlan, Kesztölc, Sóskút/Pusztazámor, Balatonszemes/Balatonőszöd, Hegyvidék), annyi különbséggel, hogy nem alszunk ott. Budapestről vonattal 13 perc, de autóval is könnyen megközelíthető.

Szombat reggel 7:50-kor ahogy beért a vonat, találkozunk Biatorbágyon a Trianon emlékműnél (a vasútállomástól egy sarokra). Kelenföldről 7:28-kor indul például egy vonat amivel legalább ketten megyünk, de lehet telekocsit is szervezni ha valaki igényli.

Napközben kirajzunk a terepre gyalog és biciklivel, mindenki mehet a számára leginkább tetsző irányba. Az eligazításon a részleteket még egyeztetjük. Félidőben az (egyéni) ebédszünetben frissítjük a haladást és a stratégiát.

Elsődleges cél egy következő teljes felmérés előkészítése, a legfontosabb POI-k felkutatása (víz, étkezde, bolt, WC, wifi, ...) és egy szűk terület mintaértékű teljes felmérése (a már felrajzolt épületek házszámozása, a vasút környékén elég jó a lefedettség). Ezen felül kinek-kinek igénye és lehetősége szerint lehet terepezni, fotózni, trackeket gyűjteni vagy bármilyen más módon hozzájárulni a térképhez és a jókedvhez!

A Meetup.com-on is lehet jelentkezni promóciós célból:
https://www.meetup.com/OpenStreetMap-Hungary/events/261759202/

De hivatalos jelentkezés és további információ a wikiben található:
https://wiki.openstreetmap.org/wiki/WikiProject_Hungary/Tal%C3%A1lkoz%C3%B3k/2019-06-08_Biatorb%C3%A1gy#Jelenlegi_k.C3.A9sz.C3.BClts.C3.A9g_.C3.A1ttekint.C3.A9se

Üzemelteti: wpsnet.com