OpenStreetMap meetup, 2015. november

Kezdő dátum2015. november 9. 18:00
HelyArkon zRt. (ingatlan.com) 1016 Mészáros u. 58/A, Budapest

Jelentkezés a Meetup Csoportban

Kifejezetten gyakorlati találkozóra hívunk benneteket hétfő estére. 

Mapillary fényképezés tapasztalatai (Kolesár András) 

"Idén nyáron 180 ezer fényképet töltöttem fel a Mapillarygyűjteményébe. Fotóztam autóban, biciklin, buszon, vonaton, gyalog. Közben jó sok tapasztalatot szereztem. Ha még nem próbáltad, esetleg még nem is hallottál róla, gyere el és hallgasd meg, miért jó ez és mire érdemes odafigyelni."

Az előadás után régi szokásunknak megfelelően elővesszük a JOSM szerkesztőt és kivetítőn élőben mutatjuk be a szerkesztést azoknak, akik még nem látták. Haladó szerkesztők is szoktak tanulni belőle, még az is aki éppen az egeret fogja. 

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A termet kb. 21h körül el kell hagynunk, igény szerinti afterparty egy közeli kocsmában várható. A meetup az Arkon Zrt. támogatásával kerül megrendezésre.

Helyszín: 
http://arkon.hu/#kapcsolat 1016 Budapest, Mészáros u. 58/A http://www.openstreetmap.org/node/2700453924  
"HOGYAN JUTHATSZ EL HOZZÁNK? TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL: 
A pesti belvárosból a 8-as, 110-es, 112-es vagy 239-es buszokkal a Mészáros utcai megállóig vagy a 178-as busszal a Zsolt utca megállóig utazva. A Móricz Zsigmond körtér vagy a Déli pályaudvar felől a 61-es villamosról a Csörsz utcai megállónál szállj le, onnan néhány perces séta."

Előadás-ötleted van? Jelentkezz a szervezőknél! 5 és 60 perc között bármilyen terjedelmű OpenStreetMap témájú előadást örömmel fogadunk. A következő találkozó dátuma: 2015 december 7.

Üzemelteti: wpsnet.com