OpenStreetMap meetup, 2019 január 14. (Mapillary; házszámozás; POI import )

Kezdő dátum2019. január 14. 18:00
Hely1016 Budapest, Mészáros u. 58/A

Regisztráció a Meetupon!

1. Nagy Tamás (bkil ) Karosszék 1.: Mapillary céllövölde

"Bár rossz időben nem szívesen megy ki az ember, de a kényelmes karosszékből is számos módon végezhetünk közösségi munkát:
https://wiki.openstreetmap.org/wiki/Armchair_mapping#Mapping_activities_possible_from_the_armchair
Ezen alkalommal Mapillary sorozatokból gyakoroljuk közösen a POI felismerést és helyes felcímkézést, szigorúan bekiabálással!"

2. Vajna Miklós: "9 dolog amit még térképezhetsz házszámozás közben".

(Zebrák, lépcsők, forgalomlassítók, stb.)

3. Szalai Kálmán(KAMI ): Tömeges POI import - jelenlegi helyzet

"Rövid beszámolóban elmondom, hogy milyen eredményeket sikerült elérnünk az elmúlt pár hónapokban. A közösségtől rengeteg visszajelzés és ennek kapcsán javítás is született. Jelentősen javult az adatok minősége, ezzel számos típushibát kiküszöbölni. Ennek megoldásairól is, valamint a további feladatokról, ellenőrzési lehetőségről is beszélek majd. "

Helyszín, időpont

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. (Változás: Földszinten leszünk, nem a 6.emeleten!) Kapunyitás 17:50-kor, az első előadás 18 órakor kezdődik. A termet 20:30-ig el kell hagynunk, az elmúlt alkalmakhoz hasonlóan átvonulunk a közeli sörözőbe (http://www.openstreetmap.org/node/2349055253).
A meetup az ingatlan.com Zrt. támogatásával kerül megrendezésre.

Helyszín:
http://csapatunk.ingatlan.com/#kapcsolat
1016 Budapest, Mészáros u. 58/A
(http://www.openstreetmap.org/node/2700453924)

HOGYAN JUTHATSZ EL HOZZÁNK? TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL:
A pesti belvárosból a 8E, 108E, 110 vagy 112-es buszokkal a Mészáros utcai megállóig vagy a 178-as busszal a Zsolt utca megállóig utazva. A Móricz Zsigmond körtér vagy a Déli pályaudvar felől a 17-es vagy 61-es villamosról a Csörsz utcai megállónál szállj le, onnan néhány perces séta.

Előadás-ötleted van? Jelentkezz a szervezőknél! 5 és 60 perc között bármilyen terjedelmű OpenStreetMap témájú előadást örömmel fogadunk.

Üzemelteti: wpsnet.com