OpenStreetMap meetup, 2019. október 7.: Utcák és Házszámok

Kezdő dátum2019. október 7. 18:00
Hely1016 Budapest, Mészáros u. 58/A

Program:

17:30: Kezdők és újrakezdők félórája.

#1. Vajna Miklós: osm-gimmisn -- hiányzó utcák és házszámok automatikus keresése

"Az osm-gimmisn egy új eszköz, ami egyes (elsősorban magyar) területek hiányzó utcáit és házszámait segít megkeresni publikus referenciák alapján. Az előadás során megnézzük, hogyan segíti az OSM szerkesztést az eszköz, hogyan lehet a referencia adatokból dolgozni, azokat tisztítani. Végül szó lesz a jövőbeli tervekről is."

#2. Samu Imre: Rövid beszámoló az OSM és a HOT konferenciákról.(10perc)

"kb pár hete volt Heidelbergben az éves HOT(Humanitárius OSM ) és a globális OSM konferencia. Szubjektív fényképes beszámolóra számíthattok"

#3. ....
#4. ....

20:00: Átmegyünk egy közeli vendéglátóhelyre (Avar?) ahol kötetlenül beszélgethetünk tovább. (készpénzt mindenki hozzon magával!)

Helyszín, registzráció

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció a Meetup-on!

(Változás: a földszinten leszünk a porta mellett, nem a 6.emeleten!) A meetup az ingatlan.com Zrt. támogatásával kerül megrendezésre.

Helyszín:
http://csapatunk.ingatlan.com/#kapcsolat
1016 Budapest, Mészáros u. 58/A
(http://www.openstreetmap.org/node/2700453924)

HOGYAN JUTHATSZ EL HOZZÁNK? TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL: A pesti belvárosból a 8E, 108E, 110 vagy 112-es buszokkal a Mészáros utcai megállóig vagy a 178-as busszal a Zsolt utca megállóig utazva. A Móricz Zsigmond körtér vagy a Déli pályaudvar felől a 17-es vagy 61-es villamosról a Csörsz utcai megállónál szállj le, onnan néhány perces séta.

Előadás-ötleted van? Jelentkezz a szervezőknél! 5 és 60 perc között bármilyen terjedelmű OpenStreetMap témájú előadást örömmel fogadunk.

Üzemelteti: wpsnet.com