Sóskút-Pusztazámor mapping party

Kezdő dátum2017. március 4. 9:00
Befejezés2017. március 4. 18:00

Csapatépítő felmérést tartunk Sóskúton és Pusztazámoron. A találkozó hasonlít korábbi felméréseinkhez (Nyergesújfalu, Lábatlan, Kesztölc), annyi különbséggel, hogy nem alszunk ott. Budapesttől mindössze 30 kilométer, autóval és autóbusszal is könnyen megközelíthető. 

Szombat reggel 9 órakor találkozunk Sóskúton az 1848-as emlékműnél (Szabadság tér, a Polgármesteri hivatallal szemben). Kelenföldről 8:15-kor indul busz, Sóskúton a Kossuth Lajos utca 17. megálló van a legközelebb. 

Napközben kirajzunk a terepre gyalog és biciklivel, mindenki mehet a számára leginkább tetsző irányba. Támogatóink megvendégelnek minket ebédre vagy vacsorára, a részleteket még egyeztetjük.

Elsődleges cél a házszámozás, ezen felül intézmények és más, légifotóról nem látható dolgok gyűjtése. Tavasszal nagy felbontású ortofotó készül ezen településekről, így a házszámok felszerkesztésével egy időben pontosíthatjuk azok geometriáját is.

Várunk mindenkit szezonnyitó terepi összejövetelünkre, hogy szabad levegőn sétálva együtt bővítsük az OpenStreetMap térképet. 

Üzemelteti: wpsnet.com